INNER HOLDING
                   Praktijk voor Integratieve Coaching, Counseling & Consulting
 

PRAKTISCH
Tarieven


Een kennismakingsgesprek is gratis en heeft de duur van 30 minuten, dit kan telefonisch, online of fysiek op locatie.


Een consult duurt 60 minuten, waarvoor ik onderstaande tarieven hanteer.
Particulieren       85 euro, incl BTW
Studenten           55 euro, incl BTW
Bedrijven           110 euro, incl BTW
Minder draagkrachtige tarief in overleg


Het is belangrijk om op te merken dat coaching geen vergoedingsmogelijkheden kent. Het is een investering in jezelf, gericht op het realiseren van positieve veranderingen in je leven.Kennismakingsgesprek

Het proces van 'zelfbewustwording - authentiek zijn' kan emoties zoals kwetsbaarheid, angst en verdriet teweegbrengen. Daarom is het allerbelangrijkste: voel je je op je gemak bij mij? Ervaren we een klik en is er een gevoel van veiligheid? Heb je het vertrouwen dat ik de juiste begeleider voor jou ben? Om dit te kunnen beoordelen, bied ik graag een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek van dertig minuten aan.
Een kennismakingsgesprek kan altijd binnen een week worden ingepland, en als we besluiten om samen verder te gaan, kunnen vervolgafspraken op korte termijn worden gemaakt.
 


Foto door Joel & Jasmin Førestbird van Unsplash

 

 

Een persoonlijke aanpak

Jij staat centraal


Begeleidingstraject

 

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw specifieke vraag. We bespreken je doelstellingen en de stappen die nodig zijn om deze te bereiken. In de daaropvolgende sessies ligt de focus op gesprekken en oefeningen die je zelfinzicht vergroten, waardoor het steeds makkelijker wordt om je doelen te behalen.
Jouw begeleidingstraject is volledig afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Gemiddeld zijn er ongeveer 5 sessies nodig voor coachingstrajecten om het gewenste resultaat te behalen. Bij counseling ligt dit gemiddelde rond de 10 -15 sessies.

Elke sessie heeft een duur van 60 minuten en vindt gemiddeld om de 2 weken plaats. Het is mogelijk om een traject te starten op verzoek van een werkgever of op eigen initiatief.
Als coach en counselor hanteer ik de algemene bepalingen van de WGBO en de ethische beroepscode die gelden in dit werkveld. Indien nodig maak ik gebruik van de klachtenregeling van mijn beroepsvereniging.
YOU DON'T HAVE TO SEE 

THE WHOLE STAIRCASE

 JUST TAKE 

THE FIRST STEP!

Martin Luther King Jr.


Eind evaluatie

Foto door Jorgen Hendriksen van Unsplash