INNER HOLDING
                   Praktijk voor Integratieve Coaching, Counseling & Consulting
 

MIJN AANBOD

Werkwijze Integratief Mijn benadering volgt de integratieve methode, een actieve aanpak die je stap voor stap begeleidt bij het herstellen van de verbinding met je innerlijke zelf. Centraal in deze methode staat de overtuiging dat iedereen beschikt over een unieke wijsheid, als een persoonlijk kompas. In momenten van vastlopen in het leven, kan het gebeuren dat je even geen toegang hebt tot deze innerlijke wijsheid of moeite hebt om ernaar te luisteren. Mijn rol is om je te begeleiden op een reis om je eigen wijsheid weer te ontdekken en je natuurlijke zelfhelende vermogens te stimuleren. Het uiteindelijke doel is dat je na een aantal sessies weer in staat bent om zelf te weten, te kunnen en te handelen.

Om eventuele blokkades en beperkingen op te heffen, maak ik gebruik van bewezen technieken, waaronder ontspanningsoefeningen, visualisaties en trance-gerelateerde methoden. Deze benaderingen helpen je om in contact te komen met je emoties, waardoor je onderliggende patronen in je onderbewustzijn bewust kunt maken en kunt veranderen.

Tijdens onze (online) sessies werken we samen aan dit proces. Bovendien zal ik je oefeningen aanreiken, zodat je ook tussen de sessies door actief aan jezelf kunt blijven werken. Dit stelt je in staat om in relatief korte tijd aanzienlijke vooruitgang te boeken en de doelen en veranderingen die je al geruime tijd in je leven wilt realiseren, daadwerkelijk te bereiken.

 

 

Coaching:

Ontdek een pad naar persoonlijke groei, veerkracht en innerlijke balans met integratieve coaching. Bij integratieve Coaching geloven we in de kracht van het individu en bied ik ondersteuning op maat voor een breed scala aan uitdagingen in het leven. Of je nu worstelt met stress, onzekerheid, relationele problemen, of gewoon wilt werken aan zelfontplooiing, als coach ben ik er om je te begeleiden op je reis naar zelfontdekking en welzijn.


Foto door Jamie Street van Unsplash


Counseling:

Ontdek een pad naar verandering. Als je innerlijke uitdagingen ervaart of vastloopt in je dagelijkse leven, biedt integratieve counseling een waardevolle mogelijkheid tot groei. Tijdens deze counseling onderzoek je jouw situatie, jouw reacties en gedachten. Vervolgens leer je op een praktische, oplossingsgerichte manier veranderingen aan te brengen die voor jou werken. Het doel is niet alleen inzicht te verkrijgen, maar ook tools te ontwikkelen waarmee je zelfstandig aan de slag kunt.
In integratieve counseling ontdek je antwoorden op jouw vragen binnen in jezelf. Deze inzichten vormen niet alleen een oplossing voor het heden maar zijn ook waardevol voor de toekomst. Het is een proces waarin je leert hoe je zelf de regie kunt houden over jouw welzijn. 
Consulting: