INNER HOLDING
                   Praktijk voor Integratieve Coaching, Counseling & Consulting
 


OVER MIJ

Welkom!Mensen weer in hun kracht zetten om het beste van zichzelf te mogen laten zien. Het is mooi om mensen op een diep niveau te raken en het blijft een buitengewone bijzondere ervaring om te zien hoe mensen zelf in staat zijn om de verandering in gang te zetten en de innerlijke kracht te (her) ontdekken die hen stimuleert om zich verder te ontwikkelen.
Mijn loopbaan ben ik begonnen als kinder- en IC neonatologie verpleegkundige en heb ik altijd als bijzonder ervaren om zowel zorg te dragen voor het kind, maar ook voor de 

ouder (s). Die onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar. Na een aantal jaar ben ik leidinggevende geworden in het specialisme verloskunde, neonatologie en kinderafdeling om de zorg te dragen voor de medewerks(s) als individue en als team ben ik de opleiding gaan volgen als coach en later als counselor.


Nu naast mijn werk als counselor ben ik ook werkzaam als adviseur Ombuds- en vertrouwenszaken. Hiervoor ben ik opgeleid tot vertrouwenspersoon om medewerker(s) en leidinggevende (n) te begeleiden. Luisteren, vertrouwen, respect, integriteit, openheid en inspireren zijn de waarden waar vanuit ik werk.


Mensen begeleiden die vast zijn gelopen in hun leven, in het werk of privé, zodat ze anders kunnen omgaan met hun problemen en ze hun eigen unieke persoon weer mogen zijn.

Maaike Holding
~ Coach en Counselor ~